Waarom kiezen voor Maenhout Anti-vuilmatten

Waarom kiezen voor Maenhout Anti-vuilmatten

Door ons efficiënt en soepel huursysteem wordt het onderhoud van uw gebouwen vereenvoudigd. Het Maenhout team haalt de anti vuilmatten elke 7, 14 of 28 dagen op en legt er propere voor in de plaats.
Resultaat: een vlekkeloze en veilige entree die ook nog eens kosten bespaart. Uw vloer blijft immers langer proper!

Vuilopnemend

katoen is een natuurlijke vezel die elke vorm van vuil en vochtigheid absorbeert. Maenhout anti-vuilmatten houden het 94 % stof tegen door eenvoudig contact met de schoenzolen.

Kostenbesparend

Met een minimum aankosten en inspanning blijft uw interieur langer proper.

Hygiëne

Voorkomen is beter dan genezen. Geen last van rondvliegend stof, dus beter voor de gezondheid.

Veiligheid

De anti-vuilmat slorpt vocht op en voorkomt het risico op uitglijden bij regenachtig weer. De rug van de mat die eveneens uit rubber bestaat, maakt ze vast op de plaats waar ze neergelegd wordt.

Blikvanger

een logomat aan uw inkom werkt uitnodigend en klantvriendelijk, het accentueert uw naambekendheid wat van onschatbare waarde is (zie logomatten).

Nood aan een “gepersonaliseerdeanti-vuilmat met het logo van uw zaak? Wij helpen u graag verder en maken deze met plezier op maat.

Back To Top
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer